Szolgáltatásaink

NIS2

Mi az a NIS2?

A NIS2 (Network and Information Security Directive 2) az Európai Unió új kiberbiztonsági irányelve, amely a hálózati és információs rendszerek biztonságának megerősítését célozza meg. Az irányelv szélesebb körű hatályt és szigorúbb biztonsági követelményeket vezet be az EU tagállamaiban. Az irányelv célja az egész EU-ban egységes és magas szintű kiberbiztonsági előírások bevezetése, valamint a tagállamok közötti együttműködés erősítése.

 

Kikre vonatkozik?

A NIS2 irányelv hatálya kiterjed minden olyan állami vagy magánszervezetre, amelyek legalább középvállalkozásként működnek és az Európai Unióban nyújtanak szolgáltatásokat vagy végzik tevékenységüket. Egyes tevékenységek esetében az irányelv mérettől függetlenül minden szervezetre, így a kisvállalkozásokra is érvényes lehet.

 

Mik a követelmények?

A NIS2 rendelet és annak magyarországi jogszabályi implementációja előírja, hogy az érintett szervezeteknek bizonyos kiberbiztonsági követelményeknek kell megfelelniük.

Ezeket a követelményeket részletesen a 2023/XXIII. törvény határozza meg, amely a kockázatmenedzsment alkalmazására és kockázatarányos védelem kialakítására fókuszál. A főbb követelmények közé tartozik a kockázatelemzés és -kezelés, a kiberbiztonsági incidensek észlelése és kezelése, valamint azok megfelelő jelentése, hozzáféréskezelés, titkosítás használata és az üzleti folyamatok folytonosságának biztosítása kiberbiztonsági incidensek idején és azokat követően.

 

Cégünk kedvező feltételekkel nyújt támogatást a NIS2 irányelvnek való megfelelésben, biztosítva, hogy vállalata megfeleljen a legújabb kiberbiztonsági követelményeknek. Szakértőink segítségével hatékonyan készítheti fel szervezetét a NIS2 előírásainak való megfelelésre.

Szolgáltatásaink köre

Z

Irányítási rendszerek

Irányítási rendszerek kiépítése, fenntartása, továbbfejlesztése, utógondozása, átalakítása és tanúsításra való felkészítés.

Üzleti tanácsadás

Fontos információk a megfelelő irányítási rendszer kiválasztásához és a tanúsítás megszerzéséhez szükséges folyamatokhoz.

l

Képzések

Cégünk segítséget tud nyújtani partnerein keresztül rendszer manager, belső auditor és vezető auditor tanfolyamok lebonyolításában.

Miben tudunk segíteni?

9

Irányítási rendszerek kiépítése - tanúsításokra való felkészítés

A SOL-POP ZRT. szakértői tevékenységet folytató vállalkozás, amely irányítási rendszerek szerinti tanúsításokra való felkészítést, ezen rendszerek kidolgozását, vállalatszervezési tanácsadást, minőségügyi dokumentációk teljes körű előállítását valamint az előző témakörökkel kapcsolatos képzés szolgáltatásait nyújtja ügyfelei részére.

Célunk

Hatékonyságnövelés - költségcsökkentés

Célunk minden esetben a költség-hatékony és gyorsan alkalmazható megoldások kidolgozása, csökkentve a költségeket és növelve a működés hatékonyságát. Törekszünk vevőink legmagasabb szintű elégedettségének elérése és fenntartására a munkafolyamatok teljes időtartama alatt.

Miért a SOL-POP a legjobb választás?

Több mint 250 elégedett partnerünk viszi a jóhírünket szerte az országban, hiszen mi a felkészítés után sem engedjük el a kezüket. Komplex szolgáltatásaink keretében, folyamatszervezést, tanácsadást, rendszeres kapcsolattartást is nyújtunk, mely filozófiánk szerint a hosszútávú partneri kapcsolat alapja. Tanácsadóink különböző iparágakból érkezve, évtizedes vezetői tapasztalataikat kamatoztatva végzik tanácsadói tevékenységüket. Mindezt a tudást korrekt áron nyújtjuk partnereinknek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolatfelvétel

A témában felmerült kérdéseit kérem írja meg nekünk e-mailben, vagy az alább látható űrlap segítségével küldje el számunkra és kollégánk felkeresi Önt a válaszokkal a megadott elérhetőségein keresztül.

SOL-POP ZRT.

Zártkörűen Működő Részvénytársaság

1089 Budapest, Diószegi Sámuel utca 34. fszt. 2.

+36-30/218-5078

Kecskés Tibor

cégvezető

+36-30/218-5078

Valachi Gábor

felkészítési szakértő

+36-70/315-7376

Gál Péter
felkészítési szakértő

+36-20/401-7427

Lencz Norbert

felkészítési szakértő

+36-70/701-2007

sop-pop zrt - térkép