Irányítási rendszerek
ISO 22000:2018
Mi az ISO 22000?
Az ISO 22000 összhangban van más irányítási rendszerekkel, mint az ISO 9001 és ISO 14001, hogy lehetővé tegye a hatékony rendszerintegrációt.
Ki alkalmazza az ISO 22000-et?
- a gazdaságok, halászok és tejüzemek,
- hús-, hal- és takarmány-feldolgozók,
- gabona feldolgozók és pékségek, italüzemek, konzerv-és fagyasztott terméküzemek,
- vendéglátó egységek (pl. vendéglők, gyorséttermi láncok, kórház étkeztetők, szállodák konyhái és mobil élelmezési vállalkozók),
- kisegítő szolgáltatások üzemeltetői, beleértve az élelmiszer raktárokat és elosztókat, élelmiszer feldolgozó berendezést szállítókat, adalékanyagokat, nyersanyagokat, tisztító termékeket és csomagolást forgalmazókat.
Az ISO 22000 szerinti tanúsítás előnyei:
- működési hatékonyságok – az előzetes programok (PRP-k és OPRP-k), HACCP integrálása az ISO 9001 PDCA filozófiával, hogy megnöveljék az Élelmiszerbiztonsági Irányítási Rendszer hatékonyságát,
- törvényes megfelelés – annak megértésével, hogy a törvényi és szabályozási követelmények hogyan hatnak a szervezetre és vevőire, valamint a megfelelés vizsgálata belső auditokkal és vezetőségi átvizsgálásokkal,
- fejlett kockázatkezelés – a termék nagyobb állandósága és nyomonkövethetősége által.
Szolgáltatásaink köre
Irányítási rendszerek
Irányítási rendszerek kiépítése, fenntartása, továbbfejlesztése, utógondozása, átalakítása és tanúsításra való felkészítés.
Üzleti tanácsadás
Fontos információk a megfelelő irányítási rendszer kiválasztásához és a tanúsítás megszerzéséhez szükséges folyamatokhoz.
Képzések
Cégünk segítséget tud nyújtani partnerein keresztül rendszer manager, belső auditor és vezető auditor tanfolyamok lebonyolításában.
Miben tudunk segíteni?
Irányítási rendszerek kiépítése - tanúsításokra való felkészítés
Célunk
Hatékonyságnövelés - költségcsökkentés
Célunk minden esetben a költség-hatékony és gyorsan alkalmazható megoldások kidolgozása, csökkentve a költségeket és növelve a működés hatékonyságát. Törekszünk vevőink legmagasabb szintű elégedettségének elérése és fenntartására a munkafolyamatok teljes időtartama alatt.