Irányítási rendszerek

ISO 22000:2018

Mi az ISO 22000?

Az ISO 22000 összhangban van más irányítási rendszerekkel, mint az ISO 9001 és ISO 14001, hogy lehetővé tegye a hatékony rendszerintegrációt.

 

Ki alkalmazza az ISO 22000-et?

 • a gazdaságok, halászok és tejüzemek,
 • hús-, hal- és takarmány-feldolgozók,
 • gabona feldolgozók és pékségek, italüzemek, konzerv-és fagyasztott terméküzemek,
 • vendéglátó egységek (pl. vendéglők, gyorséttermi láncok, kórház étkeztetők, szállodák konyhái és mobil élelmezési vállalkozók),
 • kisegítő szolgáltatások üzemeltetői, beleértve az élelmiszer raktárokat és elosztókat, élelmiszer feldolgozó berendezést szállítókat, adalékanyagokat, nyersanyagokat, tisztító termékeket és csomagolást forgalmazókat.

Az ISO 22000 szerinti tanúsítás előnyei:

 • működési hatékonyságok – az előzetes programok (PRP-k és OPRP-k), HACCP integrálása az ISO 9001 PDCA filozófiával, hogy megnöveljék az Élelmiszerbiztonsági Irányítási Rendszer hatékonyságát,
 • törvényes megfelelés – annak megértésével, hogy a törvényi és szabályozási követelmények hogyan hatnak a szervezetre és vevőire, valamint a megfelelés vizsgálata belső auditokkal és vezetőségi átvizsgálásokkal,
 • fejlett kockázatkezelés – a termék nagyobb állandósága és nyomonkövethetősége által.

  Szolgáltatásaink köre

  Z

  Irányítási rendszerek

  Irányítási rendszerek kiépítése, fenntartása, továbbfejlesztése, utógondozása, átalakítása és tanúsításra való felkészítés.

  Üzleti tanácsadás

  Fontos információk a megfelelő irányítási rendszer kiválasztásához és a tanúsítás megszerzéséhez szükséges folyamatokhoz.

  l

  Képzések

  Cégünk segítséget tud nyújtani partnerein keresztül rendszer manager, belső auditor és vezető auditor tanfolyamok lebonyolításában.

  Miben tudunk segíteni?

  9

  Irányítási rendszerek kiépítése - tanúsításokra való felkészítés

  A SOL-POP ZRT. szakértői tevékenységet folytató vállalkozás, amely irányítási rendszerek szerinti tanúsításokra való felkészítést, ezen rendszerek kidolgozását, vállalatszervezési tanácsadást, minőségügyi dokumentációk teljes körű előállítását valamint az előző témakörökkel kapcsolatos képzés szolgáltatásait nyújtja ügyfelei részére.

  Célunk

  Hatékonyságnövelés - költségcsökkentés

  Célunk minden esetben a költség-hatékony és gyorsan alkalmazható megoldások kidolgozása, csökkentve a költségeket és növelve a működés hatékonyságát. Törekszünk vevőink legmagasabb szintű elégedettségének elérése és fenntartására a munkafolyamatok teljes időtartama alatt.

  Miért a SOL-POP a legjobb választás?

  Több mint 250 elégedett partnerünk viszi a jóhírünket szerte az országban, hiszen mi a felkészítés után sem engedjük el a kezüket. Komplex szolgáltatásaink keretében, folyamatszervezést, tanácsadást, rendszeres kapcsolattartást is nyújtunk, mely filozófiánk szerint a hosszútávú partneri kapcsolat alapja. Tanácsadóink különböző iparágakból érkezve, évtizedes vezetői tapasztalataikat kamatoztatva végzik tanácsadói tevékenységüket. Mindezt a tudást korrekt áron nyújtjuk partnereinknek.

  Vegye fel velünk a kapcsolatot

  Kapcsolatfelvétel

  A témában felmerült kérdéseit kérem írja meg nekünk e-mailben, vagy az alább látható űrlap segítségével küldje el számunkra és kollégánk felkeresi Önt a válaszokkal a megadott elérhetőségein keresztül.

  SOL-POP ZRT.

  Zártkörűen Működő Részvénytársaság

  1089 Budapest, Diószegi Sámuel utca 34. fszt. 2.

  +36-30/218-5078

  Kecskés Tibor

  cégvezető

  +36-30/218-5078

  Valachi Gábor

  felkészítési szakértő

  +36-70/315-7376

  Gál Péter
  felkészítési szakértő

  +36-20/401-7427

  Lencz Norbert

  felkészítési szakértő

  +36-70/701-2007

  sop-pop zrt - térkép