Irányítási rendszerek

ISO/IEC 20000-1:2018

Informatikai szolgáltatásirányítási rendszer

Mi az ISO/IEC 20000?

Az ISO/IEC 20000 szabvány az informatikai kérdések kezelésére koncentrál. Segít a szervezeteknek hatékonyan javítani az informatikai szolgáltatások irányítását egy átfogó folyamat megközelítésén keresztül.

A Service Desk megközelítés felhasználásával a problémák osztályozásra kerülnek, ami segít a folyamatosan fennálló gondok és a belső összefüggések meghatározásában. A szabvány a rendszerek kapacitásával, a változtatások alkalmával szükséges irányítási szintekkel, a pénzügyi tervezéssel, a szoftverek kezelésével és elosztásával is foglalkozik.

Mire alkalmazható a rendszer?

Az adott rendszer követelményeivel, szolgáltatásaival, és annak változásaival és a rendszer teljesítmény/kapacitásának figyelemmel kísérésének tervezése által a szervezet informatikai szolgáltatásának sikerességét ISO 20000 rendszer alkalmazásával hosszútávon biztosítani tudja.

Az Informatikai szolgáltatásirányítási rendszer képes biztosítani mindent a szervezetek számára a Service Desk támogatásával a kialakított rendszer tervezéséhez és bevezetéséhez. A rendszer egyben egy technológiai semlegességet is nyújt az eredményes menedzselt szolgáltatások végrehajtásához és a nyomon követéséhez.

Az ISO/IEC 20000 egy olyan nemzetközileg elismert gyakorlatot kínál egy integrált folyamat megközelítésén keresztül, amelynek célja, hogy megfeleljen a vállalkozások és az ügyfelek elvárásainak. A végrehajtást olyan alapra tervezték, amely skálázható a nagy és kis szervezeteknél, vagy belső és külső ügyfeleknél egyaránt.

 

Mik az ISO/IEC 20000-1 regisztráció előnyei?

  • segíti szervezete fejlődését, és teljesítményének növelését
  • igazodik és keretet biztosít az ITIL módszertanhoz
  • biztosítja a struktúrát az üzletmenet folytonossághoz és növekedéshez
  • irányítja a fejlesztéseket a folyamatokban és szolgáltatásokban

Szolgáltatásaink köre

Z

Irányítási rendszerek

Irányítási rendszerek kiépítése, fenntartása, továbbfejlesztése, utógondozása, átalakítása és tanúsításra való felkészítés.

Üzleti tanácsadás

Fontos információk a megfelelő irányítási rendszer kiválasztásához és a tanúsítás megszerzéséhez szükséges folyamatokhoz.

l

Képzések

Cégünk segítséget tud nyújtani partnerein keresztül rendszer manager, belső auditor és vezető auditor tanfolyamok lebonyolításában.

Miben tudunk segíteni?

9

Irányítási rendszerek kiépítése - tanúsításokra való felkészítés

A SOL-POP ZRT. szakértői tevékenységet folytató vállalkozás, amely irányítási rendszerek szerinti tanúsításokra való felkészítést, ezen rendszerek kidolgozását, vállalatszervezési tanácsadást, minőségügyi dokumentációk teljes körű előállítását valamint az előző témakörökkel kapcsolatos képzés szolgáltatásait nyújtja ügyfelei részére.

Célunk

Hatékonyságnövelés - költségcsökkentés

Célunk minden esetben a költség-hatékony és gyorsan alkalmazható megoldások kidolgozása, csökkentve a költségeket és növelve a működés hatékonyságát. Törekszünk vevőink legmagasabb szintű elégedettségének elérése és fenntartására a munkafolyamatok teljes időtartama alatt.

Miért a SOL-POP a legjobb választás?

Több mint 250 elégedett partnerünk viszi a jóhírünket szerte az országban, hiszen mi a felkészítés után sem engedjük el a kezüket. Komplex szolgáltatásaink keretében, folyamatszervezést, tanácsadást, rendszeres kapcsolattartást is nyújtunk, mely filozófiánk szerint a hosszútávú partneri kapcsolat alapja. Tanácsadóink különböző iparágakból érkezve, évtizedes vezetői tapasztalataikat kamatoztatva végzik tanácsadói tevékenységüket. Mindezt a tudást korrekt áron nyújtjuk partnereinknek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolatfelvétel

A témában felmerült kérdéseit kérem írja meg nekünk e-mailben, vagy az alább látható űrlap segítségével küldje el számunkra és kollégánk felkeresi Önt a válaszokkal a megadott elérhetőségein keresztül.

SOL-POP ZRT.

Zártkörűen Működő Részvénytársaság

1089 Budapest, Diószegi Sámuel utca 34. fszt. 2.

+36-30/218-5078

Kecskés Tibor

cégvezető

+36-30/218-5078

Valachi Gábor

felkészítési szakértő

+36-70/315-7376

Gál Péter
felkészítési szakértő

+36-20/401-7427

sop-pop zrt - térkép