Irányítási rendszerek

IATF 16949:2016

 

Mi a IATF 16949?

Az IATF 16949 a nemzetközi minőségirányítási szabvány, speciálisan a gépjárműipar által írva közös igyekezettel, hogy jobbítsák a minőséget és biztosítsák az iparnak való szállítás sértetlenségét. A szabvány megrendelői közé tartoznak a BMW, Chrysler, Daimler, Fiat Ford, GM, PSA, Renault és VW.

Az IATF 16949 bevezetése a minőség, a szállítás és átfogó eredményesség minden szempontját tekintve az egész szállítási láncban lényeges javulást eredményezett. Csökkentette a gyártók többszörös auditokra vonatkozó követelményét is.

A Nemzetközi Gépjármű Különbizottság (IATF), amelyik képviseli a nagyobb OEM-eket (eredeti berendezésgyártók), elkötelezett, hogy biztosítja, hogy az IATF 16949 marad a jövőben a gépjárműipar minőségügyi rendszereinek szabványa.

Mire alkalmazható az IATF 16949?

A szabvány bármely szervezetre alkalmazható, amely alkatrészeket, alkatrészcsoportokat és részegységeket gyárt a gépjárműipar számára.

Mik az előnyei az IATF 16949 szerinti tanúsításnak?

 • globálisan elismerik, mint jó hírű beszállítót – a tanúsítást elismerik és elfogadják a gépjármű szállítóláncban, mint ipari szintvonalat (benchmarking),
 • vevői elégedettség – olyan termékek szállításával, amelyek állandóan kielégítik a vevői követelményeket,
 • a vevői követelményeknek való megfelelés csökkentett költségen – egyetlen irányítási rendszer bevezetésével és csökkent auditkövetelménnyel,
 • csökkent működési költség – a folyamatos folyamatjavulással és az ebből következő működési hatékonyságokkal,
 • törvényes megfelelés – annak megértése révén, hogy a törvényes és szabályozási követelmények hogyan hatnak a szervezetre és vevőire,
 • jobb kockázatkezelés – a termékek és szolgáltatások nagyobb állandósága és nyomonkövethetősége által.

 

  Szolgáltatásaink köre

  Z

  Irányítási rendszerek

  Irányítási rendszerek kiépítése, fenntartása, továbbfejlesztése, utógondozása, átalakítása és tanúsításra való felkészítés.

  Üzleti tanácsadás

  Fontos információk a megfelelő irányítási rendszer kiválasztásához és a tanúsítás megszerzéséhez szükséges folyamatokhoz.

  l

  Képzések

  Cégünk segítséget tud nyújtani partnerein keresztül rendszer manager, belső auditor és vezető auditor tanfolyamok lebonyolításában.

  Miben tudunk segíteni?

  9

  Irányítási rendszerek kiépítése - tanúsításokra való felkészítés

  A SOL-POP ZRT. szakértői tevékenységet folytató vállalkozás, amely irányítási rendszerek szerinti tanúsításokra való felkészítést, ezen rendszerek kidolgozását, vállalatszervezési tanácsadást, minőségügyi dokumentációk teljes körű előállítását valamint az előző témakörökkel kapcsolatos képzés szolgáltatásait nyújtja ügyfelei részére.

  Célunk

  Hatékonyságnövelés - költségcsökkentés

  Célunk minden esetben a költség-hatékony és gyorsan alkalmazható megoldások kidolgozása, csökkentve a költségeket és növelve a működés hatékonyságát. Törekszünk vevőink legmagasabb szintű elégedettségének elérése és fenntartására a munkafolyamatok teljes időtartama alatt.

  Miért a SOL-POP a legjobb választás?

  Több mint 250 elégedett partnerünk viszi a jóhírünket szerte az országban, hiszen mi a felkészítés után sem engedjük el a kezüket. Komplex szolgáltatásaink keretében, folyamatszervezést, tanácsadást, rendszeres kapcsolattartást is nyújtunk, mely filozófiánk szerint a hosszútávú partneri kapcsolat alapja. Tanácsadóink különböző iparágakból érkezve, évtizedes vezetői tapasztalataikat kamatoztatva végzik tanácsadói tevékenységüket. Mindezt a tudást korrekt áron nyújtjuk partnereinknek.

  Vegye fel velünk a kapcsolatot

  Kapcsolatfelvétel

  A témában felmerült kérdéseit kérem írja meg nekünk e-mailben, vagy az alább látható űrlap segítségével küldje el számunkra és kollégánk felkeresi Önt a válaszokkal a megadott elérhetőségein keresztül.

  SOL-POP ZRT.

  Zártkörűen Működő Részvénytársaság

  1089 Budapest, Diószegi Sámuel utca 34. fszt. 2.

  +36-30/218-5078

  Kecskés Tibor

  cégvezető

  +36-30/218-5078

  Valachi Gábor

  felkészítési szakértő

  +36-70/315-7376

  Gál Péter
  felkészítési szakértő

  +36-20/401-7427

  sop-pop zrt - térkép